Warning: mysql_affected_rows(): No such file or directory in /home/olterman/olterman.se/blog/wp-content/plugins/ecstatic/ecstatic.php on line 543

Warning: mysql_affected_rows(): A link to the server could not be established in /home/olterman/olterman.se/blog/wp-content/plugins/ecstatic/ecstatic.php on line 543
Udda Verklighet | Det vaknande hjärtat

Udda Verklighet

Har just läst färdigt Udda Verklighet av Nene Ormes. Och vill varmt rekommendera den till alla mina läsare. Udda är en helt fantastisk pärla till bok. Det känns lite som att läsa Neverwhere fast på svenska och placerad i Malmö. Nene har lyckats att skapa en helt unik modern saga som snubblar fram och tillbaka i skymningslandet mellan Faery och vår vardag. Om jag skall hitta någonting att vara kritisk mot (och då får jag verkligen anstränga mig) så går slagsmålet nära slutet lite väl fort och verkar ganska förenklat, men som sagt, det förtar ingenting av bokens brillians.Jag måste också ärligt erkänna att det tog några kapitel att vänja sig vid svenskan (är inte van att läsa sånt här på svenska och det tog en stund att vänja sig vid ordinärer och sära men om man accepterade mugglare som ett ord.. ja du förstår!) Jag är naturligtvis helt besviken på slutet av boken, det kom alldeles för fort. Vad hände sedan, vi vill veta mer om alla de fantastiska sära människorna i Malmö!!!


Share and Enjoy:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Global Grind
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • PDF
  • Tumblr

About admin


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.